På kurs med Kurt!!!

Hej!

Är på kurs/utbildning i Lexia (ett datapgm, hjälpmedel för elever med läs och skrivsvårigheter) En otroligt bra utbildning som jag verkligen kommer att ha användning för på min skola.

Jag tycker det är lyxigt att vara på kurs ...förutom själva utbildningen så är det så nice att träffa andra vuxna och det serveras gott fika och jättefina luncher. Nu måste jag sticka iväg men har en målsättning att skriva mer när jag kommer hem i kväll!!!


Vart tog våren vägen??



Mitt hus i annan vit skrud.....




Mitt äppelträd har fått lite vitt puder över sig...



Hej!
I morse vaknade jag av att Patrik sa " lyssna! hör du fåglarna?" Klockan var kvart i sex och mitt fönster i sovrummet var lite öppet och man kunde höra fåglarna kvittra!!!! Det var en sådan underbar känsla att ligga där i sängen och höra detta undebara läte. Jag fick jordens vårkänslor!! Vad hände sen då??? Jo det började att snöa!!?? Nämen...varför nu? jajaja det är i alla fall lite vackert att titta på det vita.

Idag har jag hyrt Sex and the city....ska äta färdigmat och mysa i soffan till filmen. Patrik tränar fotboll (i snöyra!!) och kommer först vid 21.00 så då tar jag en solotjejkväll!! Tror inte att patrik uppskattar den filmen lika bra som jag..

vårsolen tittar fram!!

Jag börjar känna att våren är på intågande....Idag presar sig solen igenom det grå och vips känner man sig så förväntansfull och levande!!! Tänk vad solen kan göra en glad!! Jag ville bara förmedla denna positvism!!!


sommarlängtan!!

Just nu när regnet fullkomligt öser ner får jag en sådan längtan till sommaren och mitt härliga Smarholmen. Det har blivit mitt paradis. Det är ca 6 km från mitt hus och det är bara så underbart. Jag och Patrik fick lyckan och nöjet att var där i somras under de 2 veckorna då der var smäckvarmt. Jag har aldrig varit så brun som då.

Vattnet är kanonfint och man kan finna avskilda klipplatser...helt gudomligt. Har man barn med sig kan man vara på sanden, långgrunt för de små och krabbfiske.Där var vi när syster yster vmed familj var på besök. Här kommer lite inspirationsbilder och ett hopp...för sommaren kommer snart....stå ut med det gråa.....












Visst får man lite sol i magen av dessa bilder??  kram kram

maginfluensa!!!

Jaha då var det min tur att drabbas av maginfluensa!!! Inte så roligt. Jag hade glömt bort att man blev så utslagen. Jag har leget hela dagen och ändå är jag helt slut. Men jag har en extra dag i morgon att vara hemma på och kurera mig. Patrik har tagit med sig Egon så jag slipper gå ut på hundpromenader..Tack han är alltid så omtänksam. Barnen är  som tur är 2 dagar extra hos Lasse så de slipper bli smittade.

Nu ska jag gå upp i sovrummet och titta på tv....igen. I morgon hoppas jag att jag känner mig piggare och att min huvudvärk är borta.

Hej hej


RSS 2.0