Dansuppvisning

I dag har det varit final för Gry i dansen. Finalen bestod av ett uppträdande på det stora köpcentret i Kungsbacka "kungsmässan". Hon var verkligen jätteduktig!! Dansen de utförde var riktigt proffsig, man blir så stolt som mamma. Här kommer en bild efteråt på väg hem när hon hade fått sina rosor!!





När vi talar om gry har jag ett favvokort på henne...här kommer det!! Min söta lilla prinsessa!!


Gry som discotjej är full av förväntan!!


Nora som pirat är laddad!!


På väg till maskerad discot!!


Nora gör tummen upp på morgonen då hon fyller 8 år!!


Filip och Jonas på min gamla kultmoppe fr. Ljusdal (Teddesgunnars frus gamla..det ni)


Grys fotbollslag "Lerkils if"


Fotbollsmatch


Hattparad!!

Vi fick täcka över Guiness märket med en käck scarf!!

summering

Hej!
Måste lägga in lite härliga bilder....som man blir glad av...i alla fall om man är förälder.

Nora med tvillingarna på gatan!

Hektiska maj!!

Denna underbara månad då våren fullkomligt tränger sig på och man njuter av varje varma solstråle som når ens nuna, är också hektisk och fullbokad!! Det finns inte en dag som är tom i almenackan. T.o.m jag som är sjukligt social och energisk känner av stressen och pressen, Puh! Igår fyllde underbara Nora 8 år! Patriks familj och gudmor Nettan med familj kom och grattade. Jag bjöd på hemlagade vitlöksspäckade färsbiffar med klyftpotatis, sallad och tzatziki. Istället för tårta eftersom Nora ej gillar det så blev det vienetta, kakor, bullar och lite fin choklad.Det är så härligt att få sitta och umgås, Tack snälla att ni kom. Jag är så innerligt glad att ni finns!Nora njöt av att vara i hämdelsernas centrum, gogumma där! Ikväll ska tjejerna på disco melan 18-21, kul! Ulrika kommer då sitta slappande i soffan med en inredningstidning och ett glas rioja och njuta av lugnet!! //Tjao

Så här har vi det i Kungsbacka i dag!


regnet öser ner

I dag när man vaknade var det så där grått och trist. Jag ville bar somna om och ha sovmorgon...men ack vad man bedrog sig. det var bara att stiga upp klockan 05.45 och kliva rätt in i ducschen. Kvar i sängen låg Patrik ,Gry, Nora och Egon!!! Trångt???  Nej då...hjärterum och stjärterum!!
Barnen vaknade strax före fem av att Egon rusade skällande ner till altendörren och  var helt galen. Då kom de in till oss...fast det  var faktiskt mysigt ....det var rätt längesedan vi låg så allihopa.

Igår köpte jag skor till Gry. Hon valde 2 vårskor...efter lite om och men! Efter det var jag på klassföräldrarmöte sk. bladgruppsmöte för Grys klass. Vi bestämde att vi skulle ordna med fika och annat smått och gott till Grys klass vernissage om forntiden i slutet av maj. kul!! Patrik  var hemma med barnen och fixade mat och donade. Det känns så lyxigt att man får lite avlastning med det ibland. Så när jag kom hem så spelade han fotboll med tjejerna på gräsmattan. De gillar verkligen honom...precis som sin mamma!!!!

Nu ska jag strax åka in till stationen i KBA för att ta tåget till Varberg på den sista utbildningsdagen i företagsamt lärande. Det ska bli skoj. I kväll är det skjuts till dans och sedan råförhöra Filip på NO. Han har prov på tisdag. Lite puss och kel med mitt hjärta som kommer på kvällen efter sin fotbollsträning....sedan lovar jag att jag sussar gott!!!

RSS 2.0