Härliga tisdag

Efter en natt med få timmars sömn (självförvållat!!)en hektisk dag på jobbet - en man kort hela dagen avslutningsvis 1 1/2 timmes utvecklings- och lönesamtal..så puh...känner jag mig mör!! Samtalet var riktigt utvecklande och avslappnat och så där behagligt som man känner i vissa människors närvaro!!

Har skjutsat och hämtat Nora på kyrkans qul, där hon är med i en teatergrupp..underbart, passar henne som handen i handsken!! Jag glömmer aldrig Nora för 2 år sen i badrummet bakom duschdraperiet  där hon tittade fram och ståendes på knä med en lite figur uppställd i sin kupade hand och skanderade" att vala elle inte vala de äl den stola flågan"

När allt blev lugnt njöt vi av svt 1...mästarnas mästare och underbara andra avenyn


Ja hur hade man reagerat tro om ens man var otrogen med en annan man...huuu vad kämpigt! Nu ska jag krypa i bingen, ringa min kära särbo och avsluta med att bläddra i min nyinköpta inredningstidning. Perfekt avslut på en riktigt bra dag!!

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZUlrika

20 januari 2009

1 månad senare kom jag igång med bloggandet igen!!
Min lilla bärbara har varit inne på lagning och kom aldrig tillbaka igen. Fick en ny fin häromdagen. Tänk vad beroende man är av datorer nuförtiden. Julen tillbringade jag och barnen i härliga Ljusdal...det kommer bilder. Vi hade en underbar skiddag och pulkdagar och härlig social samvaro. Jag kopplade av till 100% och njöt i min systers sällskap.Mia, Tack för att du alltid får  en att känna sig hemma och ompysslad!

Nu snart ska jag se på andra avenyn....såg aldrig den förra säsongen men fastnade av en händelse denna säsong och vips blev jag fast.Jag tycker det är skönt och avslappnande att flyta in i någon serie. Förut var det livet i fagervik och nu är det andra avenyn!!

I morgon eller ikväll när barnen sover kommer bilder och kanske lite tankar.


KRAM



RSS 2.0