sommaren kom på besök!!

Wow vilken värme som bara kom och fullständigt slog knock-out på mig och min vita kropp!!! Jag och Patrik grejade lite i trädgården  först, bland annat tog bort 2 vinbärsbuskar. Det blev jättebra! Sedan belönade vi oss med en god fikakorg vid Smarholmens klippor för att sedan åka in till Gbg och checka in på hotell Scandic. Klockan 19.00 var vi på plats på Babar , underbar restaurang på avenyn. Vi hade en helkväll och rådde om varandra...ATT rekommendera!
Barnen var hos farmor...eller rättare sagt farmor bodde hos Lasse eftersom han är ute på sjön i dryga 2 månader.

Idag har vi sett Gry spela säsongens första fotbollsmatch...oavgjort...Gry la målet..stolt mamma som tjoade!! Gry är en riktig slitvarg på plan, helt fantastiskt att se.

Nu lite Smarholmen bilder...och Patrik den galningen badade!!, lite hotellbilder mm.

Kramizzzz









                                       







                               




Hmmm fungerar icke!!

Tyvärr får jag inte datan att ta emot min video...jag ska snickra lite på det så får vi se om det kommer i dagarna!
Jag måste berätta om i fredags ...personalfesten...Fast jag måste börja från början: Vi (jag och min kombatant Maggan startade kl 15.00 hos henne med lite skumpa, brie painriche...lite ducsh, sminkning och massa tjöööt. Sen gick vi ner till stan (hon bor centralt) till ett ställe som heter Rumpan bar. Där mötte vi upp de andra i arbetslaget plus våra vänner från elevhälsoteamet. En timme senare var vi på festen. Där var det mingel, mat, tävlingar (så ska det låta) dansbingo...16 danser snabbast...puh!! Trevligt och kul!! Men det är alltid bäst innan!! Jag trivs väldigt bra med Maggan och EHT...givande utbyten av varandra.
Så var det med det!!  Tjing tjing!!

Caroline af Ugglas!!!



Vi var på Kungsmässan i lördags och vips så märkte vi att Ugglas skulle komma och uppträda. Det ville tjejerna se och jag oxå...jag tycker hon är asball! Där stod vi längsta fram och blev helt tagna av denna lilla kvinna som bara når ut till publiken och booom!! rakt in i hjärtat!! Vilka texter och vilken naturlig jordnära tjej!! WOW! Gry och Nora ville såklart ha autograf och vi köpte skivan med signatur och så fick mamma ta denna bild!!

Ni fattar nu va att jag lyssnar och läser texten och blir sådär härligt djup!! Hon är grym!! Förresten det sa jag till henne att hon var!!

Här kommer en inspelad video från min mobil ...lyssna och njut!!

Tänk vad kul det är att leka med mobilen!!


Mycket, mycket , mycket!!

Glad påsk i efterskott!!

Vi var uppe i LJusdal hos min syster. Vi = jag, mina 3 barn, Patrik hans äldsta dotter Rebecka hennes kille Aexander och Patriks Mamma Bodil. På långfedagen var vi i Grycken och njöt på sjön...sol, fiske, eld, öl, fyrhjuling mm. Vilket väder!! PÅskafton hade vi en tillställning med släkten. Det är en skön känsla att" tanka rötter"Jag behöve det emelllanåt. Hälsingland är så vackert!!

Nu på fredag har vi personalfest...kul kul!! Ska nog köpa mig något nytt....någon vårig topp kanske.

Fredagkväll!!

Hej!!

Jag tror att min nya giv i bloggandet får bli varje fredagkväll!! Det känns som om det är det mest relevanta. Idag fick man påsklov, välbehövligt!
Pappa Lasse är på sjöpraktik, vilket betyder att han kommer hem i början av juni. Så nu är det en effektiv period med läxor, aktiviteter, taxi och allt som hör till! Någon längre stund över åt mig själv ryms inte nu. Nu har jag 8 minuter på mig att blogga, sen vill barnen att jag ska se på talang tillsammans med dem. Och det vill ju jag oxå..lite mys i soffan är kanon en fredagkväll.

På jobbet är jag mitt i ett förändringstänk...jag har så mycket tankar om förändringar och förbättringar. Hela min lediga tid går åt att fundera, spåna, läsa och reflektera. Jag gillar att vara där mitt i....samtidigt som det tar tid och energi. fast det är ju jag....jag är ju energi...fast ibland lågenergi!!! Även om det hör till de mer ovanliga tillståndena.

Oj nu är klockan åtta...kram och hej!!

JAG HAR INTE LAGT NER!!!

En låååång paus från bloggandet har det varit......tiden har inte räckt till plus att Filip har ockuperat min dator då hans har varit inne för "pimp up my computer"..

Idag har det varit +14,5 grader varmt!!! Fatta!!! Vilka känslor när man gick i Kungsbacka i dag. Jag log hela tiden och såg nog oförskämt nöjd ut. Tänk att lite sol och värme kan skänka så mycket glädje och pirr!!!



Det blir ett kort inlägg idag nu måste jag sova!!

Kram

RSS 2.0