En vanlig morgon.....

Godmorgon....ännu en skön morgon då jag slipper höra min mobil alarmera för uppstigning. Höstlovet är bara så ljuvligt...precis när man behöver det. Jag läser en bok som vi ska redovisa i skolan som jag måste rekommendera. "Kärlek och stålull" heter den av Lisbeth Pipping och handlar om hur det är att växa upp med en utvecklingsstörd mamma.En väldigt smärtsam men samtidigt varm bok som inte lämnar någon oberörd. Läs den!! Det blir ett kort inlägg idag men avslutar med ett stulet citat från "frukostägget" i Kba-posten: "Fördelen med att prata med någon i telefon är att man inte blir störd av att det ringer!" //Tjing tjing

Patrik Smarholmen -08



Med dagens gråkalla väder blev jag tvungen att leta fram en härlig bild som påminner mig om den värmen vi hade i somras. Bilden är från Smarholmen i Vallda där vi fick underbara veckor.

Skogsmulledesignen har ändrats!!!

Jaha då fick man ett gott råd från min "bloggmentor" Jannike....Tack!! Jag håller med om att designen på min blogg såg ut som logotypen för Mellanskog. Jag kör på ett rött tema i några dagar så får vi se sedan hur det blir.

Idag har jag, gry och Nora varit på bio. Vi åkte in till Gbg och till den fina biosalongen "bergakungen" och såg Grys storfavorit Highschool musical 3. Den var på svenska så Nora kunde hänga med. Noras kommentar var "det är nästan ingen film mamma utan nästan bara en massa melodier" Jag förstod var hon menade...gullgumman där. Men filmen var underhållande och trevlig....lite minnen ploppar upp från sin egen student. Guuuud vad sjukt fort tiden går :)




Efter bion blev det en snabb sväng till Scandic där min goding Patrik arbetade.Vi hälsade på en kortis för att senare bege oss hem till Vallda. Väl hemma blev det kökssysslor. Skinkstek, potatis och sås..mmmm mums sa alla tre barnen till och med Nora som inte ville ha innan hon ej smakat.

I morgon ska jag stoppa in 4 barn i bilen för att åka till vattenpalatset i Lerum. Gry har bestämt sig för att mamma ska åka alla härliga (läs hemska) vatten banor...vi får väl se.
Simma lugnt!!!!!!



Välkommen till min nya blogg!

Hej!!
 Det här känns spännande att starta sin första blogg. Just nu testar jag....fortsättning följer

RSS 2.0